отношения между Финляндией и Россией были разорваны

Suomi on tärvellyt suhteensa Venäjään; valtiollista murrosta tarvitaan

Venäjän Suomen-suurlähettiläs Pavel Kuznetsov tiedotti venäläisen televisiokanavan haastattelussa Suomen katkaisseen melkein kaikki suhteensa maiden väliltä. Hänen mukaansa ”mitään ei voi enää huonontaa, kaikki on jo tuhottu”.

Kuznetsovin mukaan suhteet ovat rikottu Suomen ja Venäjän välillä suomalaisten aloitteesta.

– Viime kuukausien aikana meidän suomalaiset ystävämme – jotka olivat vielä jokin aika sitten hyviä ystäviä – ovat tehneet kaikkensa, että vuosikymmenten aikana kertynyt kahdenvälisen yhteistyön valtava potentiaali on käytännössä lakannut olemasta kaikilla tasoilla ja kaikilla osa-alueilla, Kunzetsov sanoi.

Kuznetsovin mukaan suomalaisten aloitteesta käytännössä kaikki hallitusten ja hallintoelinten väliset kontaktit on jäädytetty.

Päätoimittajan päätelmät:

Suomen poliittinen mafia eli eduskunta, valtioneuvosto ja miltei kaikki kansanedustajat, Ano Turtiaista lukuun ottamatta, ovat muiden muassa transatlanttisen liittouman ja kansainvälisen rahaeliitin selkärangattomia palvelijoita Suomen maaperällä. Tämä on syynä siihen, että virallinen Suomi on polttanut kaikki poliittiset, sotilaalliset ja kulttuurilliset sillat Suomen sekä Venäjän väliltä.

Suomalaiset globaalin eliitin edunvalvojat ovat katkaisseet suhteet tärkeimpään naapuriimme suurvalta Venäjään liittyessään aikoinaan laittomasti Isäntämaasopimukseen, mutta vielä suuremman virheen sekä laittomuuden maa teki jättäessään NATO-hakemuksen, jota ratifioidaan parhaillaan. Lisäksi Suomi on liittynyt EU:n rinnalle Yhdysvaltojen ajamiin Venäjän vastaisiin talouspakotteisiin ja henkisesti mädäntyneet kieroilevat päättäjämme ovat onnistuneet asettamaan Suomen Ukrainan aseistajaksi eli maastamme on tehty sotaa käyvän Venäjän vastapuoli. 

Yllä esitettyyn viitaten Suomi on nykyisellä toiminnallaan rikkonut Pariisin vuoden 1947 rauhansopimuksen ja siihen liittyen Venäjän kanssa solmitun naapuruussopimuksen.

Suomen poliittinen koneisto on halpamaisesti sivaltanut poikki liki 80 vuotta kestäneen Suomen ja Venäjän välisen ystävyyden sekä yhteistyön poliittisella, tieteellisellä ja taloudellisella alueella, ja itseasiassa kaikilla alueilla. Näin menetellen virallinen Suomi on syössyt maan ja sen kansalaiset taloudelliseen ja ulkopoliittiseen ahdinkoon alistuen Brysselin ja transatlanttisen liittouman nöyristeleväksi villakoiraksi. Virallinen mädäntynyt Suomi on myös voimakkaasti tukenut homolobby sekä eritoten LGBT-liikkeen rappiollisen kulttuurin juurtumista suomalaisten keskuuteen.   

Venäjä silti pystynyt säilyttämään ortodoksisen kulttuuriperinteensä, eikä länsimaisella rappeutuneella monikulttuurisuudella, arvoliberalismilla sekä sateenkaariliikkeillä ole siellä jalansijaa. Tässä mielessä Venäjä muodostaa idässä lännestä virtaavan rappiokulttuurin torpedoivan muurin kulttuuriperinteensä suojelemiseksi. Ja tämä on tietysti erinomainen asiantila.

SUOMALAIS/VENÄLÄINEN KAUPPAKAMARI tiedottaa Suomen kansainvälisen aseman olevan pysyvästi sidoksissa Venäjään. Maamme itäinen naapuri, joka on samalla tuttu sekä tuntematon, on maantieteelliseltä suuruudeltaan maailman suurin, mikä on 143 miljoonan asukkaan valtio, jonka talous oli Maailmanpankin BKT-tilaston mukaan kolmanneksitoista suurin vuonna 2015.

Suomen on jälleen muodostettava ystävälliset ja rakentavat suhteet tärkeimpään naapuriimme suurvalta Venäjään sekä otettava ulkopoliittiseksi linjakseen puolueettomuuspolitiikan. Myös tästä johtuen meidän on ilmoitettava Euroopan unionin instituutioille, että Suomi ei ole EU:n jäsenvaltio, ja emme maksa EU:n asettamia jäsenmaksuja sekä kieltäydymme noudattamasta EU:n säädöksiä sekä direktiivejä.  Niin ikään Suomen on hylättävä Isäntämaasopimus, luovuttava maallemme typerästä ja hengenvaarallisesta NATOon liittymisen prosessista sekä erottava eurosta.

Suomalaisen diplomaatin Peter Iiskolan mukaan Suomen viimeisetkin itsenäisyyden rippeet haihtuvat Suomen NATO -jäsenyyden ratifiointiin.

Sanokaamme tässä yhteydessä metaforan omaisesti, että suomenkansan pitäisi välittömästi, jo huomenna, raahata tietyt poliittiset valtaapitävät, tietyt viranhaltijat ja valtamedian edustajat Helsingin senaatin torille teloitettavaksi ampumalla. Lainehtikoon senaatin tori globaalin eliitin lakeijoiden verestä.

Markku Juutinen