Финляндия выбрала трансатлантическое рабство

Suomi valitsi transatlanttisen orjuuden ja hankkiutui tärkeimmän naapurinsa vihamieheksi 

Venäjä ei ole uhka Suomelle, vaan mahdollisuus. Mutta Suomi voi muodostaa uhan Venäjälle, jos Suomen NATO-jäsenyyshakemus ratifioidaan. Suomen rikollinen poliittinen johtajisto polttaa urakalla siltoja Venäjälle.

Länsivaltojen tukema Ukraina valmistautui Krimin valtaamiseen.

Venäjä aloitti erikoisoperaatioonsa Ukrainassa tämän vuoden alussa. Venäjä oli pakotettu erikoisoperaatioon sillä Ukraina suunnitteli sekä oli valmistautunut hyökkäämään Krimille, mutta Venäjä  ehti ensin. Mainittu Venäjän erikoisoperaatio Ukrainassa on edelleen käynnissä. Tämä Ukrainan hyökkäyksen suunnittelu Krimille paljastuu presidentin Volodymyr Zelenskin 24. maaliskuuta 2021 antamasta presidentillisestä määräyksestä (№117/2021). Määräyksessä ilmoitetaan toimeenpantavaksi Ukrainan kansallisen turvallisuuden ja puolustusneuvoston päätöksellä ”strategiasta Krimin autonomisen tasavallan ja Sevastopolin sataman uudelleen haltuun ottamiseksi sekä väliaikaisesti miehitetyn alueen uudelleen integroimisesta” Ukrainaan.

Ukraina oli siis antanut tietynkaltaisen  sodanjulistuksen Venäjälle. Tästä oli viitteitä jo vuonna 2018.

Ukrainan hallinto aiheutti itse Yhdysvaltojen ja EU:n  tukemana sen, että Venäjän täytyi  käynnistää erikoisoperaatio Ukrainassa. Huomionarvoista on, että tuhoisat sotaoperaatiot Ukrainassa olisi vältetty, jos Ukraina olisi lopettanut, murhaavan terrorin Donetskin ja Luganskin kansantasavaltoja vastaan, luopunut presidentillisestä määräyksestä Krimin suhteen sekä ilmoittanut kieltäytyvänsä mahdollisesta NATO-jäsenyydestä. 

Venäjä ei ole uhka Suomelle, vaan mahdollisuus.

Yllä olevan luvun paljastamana voidaan todeta, että Itä-Ukrainan sota ja nykyinen Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ovat seurausta Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin globaalista valtapolitiikasta Ukrainassa, jota tuettiin sekä inspiroitiin aggressiiviseksi Venäjää vastaan. Täten Ukrainan konfliktin sytyttäjät ovat länsivallat ja Ukraina masinoimana.

Venäjän erikoisoperaatio Ukrainassa tarkoittaa maan demilitarisoimista sekä puhdistamista Hollywood-”natseista”, joiden viittaa Ukrainan hallinnon tietyt pataljoonat kantoivat, ja kenties vieläkin kantavat.

Koska Venäjällä on ollut meneillään Ukrainassa pakollinen erikoisoperaatio, ei Venäjä ole muodostanut minkään kaltaista uhkaa Suomelle. 

Lisäksi Venäjän uhkaa voidaan tarkkailla historiallisesta näkökulmasta.

Suomen kimppuun Venäjä on käynyt 300 vuoteen vain provosoituna, osana ruotsalaisten tai muiden aloittamaa sotaa. Venäjällä ei ole mitään syytä hyökätä pelkästään Suomeen.

Suomen poliittinen johto ja valtamedia ovat pelotelleet suomalaiset kammottavaan “russofobiaan” ja maaniseen vihaan Venäjää kohtaan. Venäjän pelko on Suomessa hirvittävä ja sitä vielä lisätään historiaa väärin käyttämällä.

Venäjä ei siis ole uhkatekijä Suomelle, jos Suomi ei muodosta uhkaa Venäjälle.

Suomi on nyt liittymässä NATOon, ja vielä ilman minkäänlaisia varauksia, joten maastamme  muodostettaisiin tiettyjen NATO-maiden sotilaallinen tukikohta, mikä olisi välitön uhka Venäjälle. Tämä tarkoittaisi varmaa Suomen tuhoutumista suurvaltojen välisten ja Eurooppalaisen sodan jalkoihin. Tämä tapahtuisi vaikka NATOn 5. artiklaa ei käytettäisikään. 

Täysin selvää on, että Suomen kansainvälisen asema niin taloudellisesti ja kulttuurillisesti on pysyvästi sidoksissa suurvalta Venäjään. 

NATO ei ole mikään puolustusliitto, vaan hyökkäysliitto. Todellisuudessa NATO luotiin Yhdysvaltojen instrumentiksi USA:n globaaleja valtapoliittisia intressejä varten. Vaikka NATOlla ei ole omaa kalustoa ja armeijaa, ovat tietyt NATOn jäsenmaat sitoutuneet transatlanttiseen valloituspolitiikkaan.

Suomen stratifioidessa NATO-jäsenyytensä, sitoutuu maamme vain, ja ainoastaan täyttämään Yhdysvaltojen maailmanlaajuisen valtapolitiikan tarpeita.

Venäläisten ostosmatkailu ollaan estämässä Suomeen.

Suomen rikollinen ja typerä poliittinen johto on kieltämässä venäläisturistien matkailun Suomeen.  Pääministerin sijainen Aki Lindén totesi farisealaisesti, että ”Venäjä käy hirvittävää sotaa ja sitten tullaan tänne ja lomaillaan”. Venäläisturistien matkailu Suomessa ja Suomen kautta muualle Eurooppaan aiheuttaa kuulemma huolta ja moraalista närkästystä, kirjoittaa MTV-uutiset.2

Koronakauden pelkopandemian rajoituksista juuri selvinneet Itä-Suomen yritykset ovat huojuneet konkurssien partaalla, ja tässä tilanteessa rajojen avautuminen venäläisturismille olisi ollut pelastuksena lukuisille Itä-Suomen yrityksille. Suomen poliittinen koneisto ei kuitenkaan salli toimintaedellytyksiä yrityksille, sillä he ovat estämässä venäläisturismin Suomeen.

Nuijamaa on kansainvälinen rajanylityspaikka Etelä-Karjalassa. Kuvassa lappeenrantalaisen kauppakeskus Iso-Kristiinan keskuspäällikkö Matti Sinkko. Kuva: Katri Nisula/Sveriges Radio Finska.

Itä-Suomessa sijaitsevat yritykset ovat hyötyneet normaaliolosuhteissa noin  miljoona euroa päivässä venäläisten matkailusta alueella. Venäläisturismi on kasvattanut alueen työllisyyttä synnyttäen etua muiden muassa kauppa-, ravintola- ja matkailualalle.

Suomi on historiallisen ratkaisunsa edessä; vielä voidaan pelastua.

Nyt Suomi on historiallisessa tienhaarassa, sillä meidän suomalaisten on valittava liittyminen joko Yhdysvaltojen aggressiiviseen maailmanjärjestykseen (NATO-jäsenyys) ja niin muodoin täydellisesti kasvottomien globaalien markkinavoimien sekä kansainvälisen finanssijärjestelmän orjuuteen tai täydelliseen yhteiskunnalliseen, kulttuurilliseen ja taloudelliseen itsenäisyyteen, puolueettomuuspolitiikkaan, sotilaalliseen liittoutumattomuuteen sekä ystävällisiin suhteisiin Venäjän kanssa. Me isänmaallisille valitsemme luonnollisesti itsenäisyyden ja kieltäydymme jyrkästi kaikista vaarallisista liittoumista kuten NATO-jäsenyydestä.  Suomen turvatakuut ovat puolueettomuuspolitiikka ja sotilaallinen liittoutumattomuus.

Taistelemalla itsenäisyytemme puolesta, luomalla vahvan ja oman puolustuksen sekä valitsemalla yhteistyön myös, ja erikoisesti Venäjän kanssa, edistämme tehokkaimmin tulevaisuudessa maailmanjärjestyksen rakentumisen Itä-Aasiassa, eikä transatlanttisessa ympäristössä.  

Itsenäisyyttä tavoittelevat uudet puolueet voisivat tietenkin tehdä vaaliliiton, joita vaihtoehtomediat tukisivat. Mutta vallankumouksen keskiöön nousee Vallankumoustuomioistuin eli vallankumoustribunaali, joka mahdollisesti tuomitsee niitä, jotka ovat syyllistyneet valtionpetokseen ja maanpetokseen sekä muihin poliittisiin rikoksiin.

Markku Juutinen

0/5 (0 отзывов)